Frukost: Flingfrukost (1portion)
300g (3dl) filmjök 3%
50g (2½) dl All-branflakes (bästa är att väga upp det enligt mig för att få rätt mängd)
130g äpple
407kcal
10,1g fett
Lunch: Ugnspannkaka (recept finns tidigare i bloggen)
Mellanmål: Charlott Perrellies mellanmålsbar
Middag: Kassler och potatissallad ( i boken wienerkorv 3%) (1portion)
225 g (3 medelstora) skalad potatis
100g kassler alt bokens: 100g (2) wienerkorv 3% (gröna slaktaren, tulip)
3g (1tsk) olja
90g (ca 1 dl) kesella 1%
40g (2½ msk) dressing (lätt salladsdressing, felix)
20g (1 1/3 msk) créme fraiche 8%
1 msk finklippt gräslök
3-4 hackade rädisor
1 liten vitlöksklyfta
salt och grovmalen svartpeppar
jag har även i lite riven pepparrot för lite mer smak
Tärna potatisen och koka den tills den är färdig.
Ånga av och låt svalna
Stek under tiden upp kasslern (alt.korven) i oljan
Blanda kesella med dressingm friche, gräslök, rädisor och pepparrot
Pressa i vitlöksklyftan, salta och peppra. Blanda sedan röran och potatisen.
462 kcal
13,5g fett
(med bokens recept innehållande korv)
Kasslern ser inte så god ut på bilden, men det va super gott :)
Lite sallad, gurka och rivna morötter till
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar